Цей чудовий пристрій стане придатним як професійним кухарям, так і будь-якій господині. Часом, щоб досягти виняткового смаку при приготуванні, потрібно знати температуру як духовки, так і самої страви. Саме у таких випадках на допомогу приходить кулінарний електронний термометр. Він оснащений спеціальним залізним шилом, який легко зможе проникнути всередину страви, при цьому не пошкодивши його. З цим термометром ви зможете виміряти температуру всередині курки, м'яса, пирога та багатьох інших продуктів, а також сипучих матеріалів та рідин.
Основні характеристики:
- Широкий діапазон застосувань;
- зонд датчика виготовлений із нержавіючої сталі;
- корпус датчика виготовлений із міцної пластмаси;
- Широкий температурний діапазон вимірювання: від -50 °C до +300 °C (-58 °F до +572 °F);
- перемикання між одиницями вимірювання: °C та °F;
- автоматичне вимкнення після 10 хвилин без операції;
- індикатор низького заряду батареї;
- пластикові трубка-чохол корпусу включений для зберігання та забезпечення безпеки;
- точність завдання температури: 0,1 ° C (° F);
- електроживлення: 1 батарейка AG13 на 1,5 В (у комплекті);
- Розмір: 21 см х 2 см х 2 см;
- Довжина зонда: 11см;
- вага: 75 г.
Габаритні розміри | |
---|---|
Діаметр | 21 мм |
Довжина | 185 мм |
Основні | |
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
Мінімальна температура виміру (°C) | -50 град. |
Максимальна температура виміру (°C) | 300 град. |
Мінімальна температура виміру (°F) | -58 град. |
Максимальна температура виміру (°F) | 572 град. |
- Ціна: 130 ₴