Ніж шеф-кухаря 20.5 см з лазерним дамаським візерунком
ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА НОЖА: 33.5 см
Довжина леза: 20.5 см
Ширина леза: 4.2 см
Товщина леза: 2.5 мм
Сталь: Нержавіюча сталь 7Cr17MoV
Твердість стали: 57-58 HRC
Заточка леза: Двостороння, V-образна
Колір леза: Сріблястий
Довжина рукояті: 12.5 см
Вага ножа: 175 грам
Комплектація: кухонний ніж 1 шт.
Особливості леза. На лезо нанесена красива лазерна гравіювання дамаського візерунка. Лезо дуже гостре і міцне. Прекрасна робота професійних досвідчених майстрів з багаторічним досвідом. Багаторівнева ручна тонка шліфування та полірування що забезпечує чудово гостру і ефективну крайку, яка збереже свою гостроту протягом тривалого часу навіть при інтенсивному щоденному використанні. Обух відполірований до дзеркального блиску для безпеки і комфорту. Лезо виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі 7Cr17MoV. Для підвищення міцності сталь містить 0,6-0,75% вуглецю, що робить її в два рази більше твердої, ніж інші ножі цього класу.
З'єднання леза і рукояті. Лезо і хвостовик (частина металевого клинка, що розташовується в рукоятці) складають одне ціле без пайки, що забезпечує міцність і довговічність, і виключає поломку рукояті.
Ергономічна конусна форма рукояті. Має розширення назад, що вважається більш зручною у використанні. Досвідчені кухарі стверджують, що конусна рукоять відрізняється ідеальною ергономікою і безпекою при роботі (не вислизає з рук). Зручна і проста у використанні.
Багатофункціональний ніж. Розроблений для виконання великих і малих кухонних завдань. Цим універсальним кухонним ножем, можна прекрасно подрібнити зелень, нарізати тонкими скибочками овочі, фрукти, м'ясо та рибу. Підходить для професійних кухарів, кулінарні фахівців, постачальників продуктів харчування і початківців сімейних кухарів.
Кухонний подарунок. Найкращий подарунок - Ніж. Ніж шеф незамінний інструмент на кухні. Це корисний подарунок для людей, що цінують смачну їжу і якісну кухонне начиння. Дуже добре підходить для подарунка.
Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням перший раз промийте ніж теплою водою. Не залишайте ножа надовго зануреним у воду, наприклад у раковині – це шкодить не тільки матеріалу, але й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і одразу витирайте насухо (не мийте у посудомийній машині). На ніж із кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи рослинної олії, якщо він не використовується довгий час. Використовуйте кухонні ножі лише на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, таких як кислоти/луги та відкритого вогню. Після використання протягом певного часу, заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні та акуратні, щоб не порізатися під час використання, особливо при нарізанні продуктів з кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі у спеціальному блоці, ящику для ножів, підставці тощо у недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не стикалися з іншими металевими предметами. Якщо за ножем розумно доглядати, він прослужить вам довгий термін.
Основні | |
---|---|
Виробник | No brand |
- Ціна: 450 ₴