Кухонна сокирка сікач із кованої нержавіючої сталі з чохлом
650 ₴
- Готово до відправки
- Код: 731
Особливості кованого леза. Застосовується чистий ручний процес високотемпературного кування. Чорне покриття в місцях кування з часом сходить, і в цих місцях можуть проявитися коричневі крапки. Це не іржа, це сліди від кольору побілості, які виникають під час загартування металу. Якщо проявляться, не потрібно хвилюватися - нормальне явище. В іншій частині леза використовується ручна технологія тонкого шліфування та полірування, поверхня дуже гладка і має гарний антикорозійний ефект. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати в чистоті та сухості. Нічого складного - просто, після використання, промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Якщо ніж не використовується довгий час, на нього можна нанести трохи рослинної олії.
Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням перший раз обполосніть ніж теплою водою. Не залишайте ніж надовго зануреним у воду, наприклад у раковині - це шкодить не тільки матеріалу, а й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати в чистоті та сухості. Нічого складного - просто, після використання, промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і одразу витирайте насухо (не мийте в посудомийній машині). На ніж із кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи рослинної олії, якщо він не використовується довгий час.
Використовуйте кухонні ножі тільки на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, таких як кислоти/луги і відкритого вогню. Після використання протягом певного часу, заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні й акуратні, щоб не порізатися під час використання, особливо під час нарізання продуктів із кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі в спеціальному блоці, шухляді для ножів, підставці тощо в недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не стикалися з іншими металевими предметами. Якщо за ножем розумно доглядати, він прослужить вам довгий термін.
Характеристика:
- Загальна довжина: 28 см
- Довжина леза: 14 см
- Ширина леза: 5,8 см.
- Товщина леза: 5 мм.
- Сталь: нержавіюча сталь 5cr15mov
- Довжина рукояті: 11 см
- Матеріал рукояті: темне дерево; кріплення заклепками.
- Вага: 411 грам
Комплектація :
- кухонний ніж-тяпка - 1 шт.
- чохол - 1 шт.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Тип | Кухонний топірець |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 650 ₴