Кухонна сокирка для м'яса кухарський ніж 20 см з нержавіючої сталі
Характеристики:
- Загальна довжина: 31 см
- Довжина леза: 20 см
- Ширина леза:10 см
- Товщина леза: 3 мм
- Сталь: Нержавіюча сталь 5Cr15
- Довжина рукояті: 12,8 см
- Вес: 490 гр
Матеріал рукояті: Африканське, натуральне, міцне і нековзне темне дерево Венге + інтегрований сталевий хвостовик + кріплення мідними антикорозійними заклепками. Рукоять оброблена високотемпературним ущільнюючим воском для поліпшення кольору і довговічності.
Особливості кованого леза. Застосовується справжній ручний процес високотемпературного кування. У процесі експлуатації ножа, на лезі в місцях кування можуть проявитися коричневі крапки/плями. Це не іржа, це сліди від кольору мінливості які виникають під час загартування металу. Якщо проявляться, не треба хвилюватися – нормальне явище. У решті частини леза використовується ручна технологія тонкого шліфування і полірування, поверхня дуже гладка, і має гарний антикорозійний ефект. Ніж з кованим лезом після кожного використання потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто, після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Якщо ніж не використовується довгий час на нього можна нанести трохи рослинної олії.
Багатофункціональність. Сокира-сікач - це інструмент для нарізки і обробки продуктів. Незважаючи на свої габарити це не рубаючий інструмент. Якщо ви відправляєтеся на полювання чи риболовлю, на дачу або на власну кухню багатофункціональний сокира-сікач вирішить будь-яке поставлене перед ним завдання. Нарізка та шинкування овочів, зелені, нарізка і оброблення м'яса. Широке лезо дозволяє використовувати топірець як лопаточку для збору і перенесення продуктів, економія часу і сил. Якщо до нього розумно ставитися, він буде радувати вас хорошим приємним різом. Це як два ножі - ніж шеф і ніж для м'яса.
Кріплення леза і рукояті Full Tang. Лезо і хвостовик (частина металевого клинка, що розташовується в рукоятці) складають одне ціле, без з'єднань, щоб витримувати суворі щоденні навантаження, не жертвуючи при цьому зручністю використання, збалансованої продуктивністю, міцністю і довговічністю.
Технологія ручного кування. Ці ножі виробляються майстрами з більш ніж 30-річним досвідом і заточуються вручну із застосуванням натуральних шліфувальних каменів. У порівнянні з ножами, виготовленими механічним способом, ковані ножі зберігають заточування набагато довше і термін служби таких ножів більший. Завдяки майстерності гарту, виконаним досвідченими майстрами і унікальним технологіям формування з різними методами нагріву гарантує, що баланс між міцністю і в'язкістю стали таких ножів зробить їх більш міцними, що в результаті позитивно позначається на ріжучих здібностях ножа.
Ергономічна зручна рукоять з міцного і нековзкого африканського дерева Венге. Форма рукояті має розширення назад, що вважається більш зручною у використанні. Досвідчені кухарі стверджують, що така форма рукояті відрізняється ідеальною ергономікою і безпекою при роботі (не вислизає з рук). Зручна і проста у використанні.
Отвір для підвішування на лезі дозволяє повісити цей прекрасний топірець на гачок в будь-якому місці, для зручності та економії місця на кухні.
Кухонний подарунок. Сокира-сікач, приголомшливе відчуття з оптимальною вагою і дизайном. Ви можете продемонструвати свою любов до сім'ї і життя. Сокира-сікач - ідеальний подарунок для будь-якого домашнього або професійного кухонного кухаря.
Основні | |
---|---|
Виробник | No brand |
- Ціна: 650 ₴