Кошик
1251 відгук
promo_banner
+380 (93) 492-58-90
За копійки Інтернет магазин
Кошик

Кована сокира, ніж-сокира для м'яса, ніж для шеф-кухаря, професійний кухонний ніж для нарізки м'яса та овочів

650 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 767
Кована сокира, ніж-сокира для м'яса, ніж для шеф-кухаря, професійний кухонний ніж для нарізки м'яса та овочів
Кована сокира, ніж-сокира для м'яса, ніж для шеф-кухаря, професійний кухонний ніж для нарізки м'яса та овочівНемає в наявності
650 ₴
+380 (93) 492-58-90
+380 (93) 492-58-90
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Кована сокира, ніж-сокира для м'яса, ніж для шеф-кухаря, професійний кухонний ніж для нарізки м'яса та овочів

Матеріал рукояті: Африканське, натуральне, міцне та нековзна темне дерево Венге + кріплення мідними антикорозійними заклепками. Рукоятка оброблена високотемпературним воском, що ущільнює, для поліпшення кольору і довговічності.

Особливості кованого леза. Застосовується справжній ручний процес високотемпературного кування. У місцях кування можуть бути або згодом виявитися коричневі крапки/плями. Це не іржа, це сліди від кольору мінливості, що виникають при загартовуванні металу. Не треба хвилюватись – нормальне явище. В решті леза використовується ручна технологія тонкого шліфування і полірування, поверхня гладка, і має гарний антикорозійний ефект. Ніж з кованим лезом після кожного використання слід підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Найкраще для додаткового захисту леза, періодично при необхідності наносити трохи олії. Якщо його розумно доглядати, він прослужить довгий термін.

  У порівнянні з ножами, виготовленими механічним способом, ковані ножі зберігають заточування набагато довше і термін служби таких ножів більший.

Ергономічна рукоять із міцного та неслизького африканського дерева Венге. Дивовижна унікальна деревина з незвичайним та відмінним зовнішнім виглядом.

Кріплення леза та рукояті Full Tang. Лезо та хвостовик (розміщується в рукоятці частина металевого клинка) становлять одне ціле, без з'єднань, щоб витримувати строгі щоденні навантаження.

Багатофункціональність. Ніж-сокирка - це інструмент для нарізки та обробки продуктів. Нарізка та обробка м'яса та риби, нарізка та шаткування овочів та зелені. Широке лезо дозволяє використовувати сокирку як лопатку для збору та перенесення продуктів з обробної дошки. Це як два ножі – ніж шеф та ніж для м'яса.

Характеристики:

  • Загальна довжина: 30 см
  • Довжина леза: 18,6 см
  • Ширина леза (по центру): 8,0см
  • Товщина леза: 5 мм
  • Сталь: Нержавіюча сталь 5Cr15MOV
  • Довжина рукояті: 11,5 см
  • Вес: 370 гр
Характеристики
Основні
ВиробникNobrand
ТипКухонний топірець
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиДерево
Довжина леза18.6 см
Довжина ножа30 см
Країна виробникКитай
КолірСталевий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 650 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner